Balantele- partenere ideale


Exista multe motive pentru care femeie nascute în aceasta zodie merita toata atentia ta. Firi artistice și foarte sensibile, ele sunt cele mai mature din puct de vedere emotional.
Cu balantele vei putea avea intotdeauna discutii interesante si nu te vei plictisi vreodata. Adora sa fie in centrul atentiei si se remarca prin eleganta si un stil propriu oriunde o vei vedea. Are simtul umorului foarte dezvoltat, de multe ori nu vei fi sigur daca glumeste sau spune adevarul. O va face intentionat, de fiecare data, ca sa vada daca o cunosti foarte bine si daca meriti o particica din atentia ei. Daca ajungi sa o iubesti, glumele ei iti vor inveseli zilele si te vor binedispune in cele mai triste momente. Cu siguranta vei avea o viata plina de zambete. Fiind persoane foarte calme, te vor ajuta mereu in clipele tensionate. Firea lor calma este pur si simplu molipsitoare si te va calma cu siguranta doar daca stai in preajma ei.
Compasiunea și bunatatea le caracterizeaza- ar fi capabile de orice sacrificiu pentru persoanele dragi si nimic nu le face mai fericite decat ajutorul dat celor din jur. Sunt femei puternice, fac fata oricaror probleme/dificultati și isi vor apara familia si prietenii cu orice pret. 
Balantele au un al saselea simt cand vine vorba despre ceilalti oameni. Intotdeauna stie sa isi aleaga prietenii- oameni buni la suflet, optimisti. corecti. Nu vei vedea niciodata balantele inconjurate de prieteni falsi, deoarece nu suporta energia negativa in jurul lor. Ele nu te vor judeca niciodata dupa cum arati, ci te vor aprecia pentru adevarata ta personalitate.
Daca nu ti-ai gasit pana acum jumatatea, inseamna ca nu ai dat pana acum de o femeie nascuta in aceasta zodie. Balanta are darul de a te completa, daca esti pe placul ei, poate fi raspunsul la toate problemele tale, deoarece sunt iubitoare si intelegatoare, calitati pe care nu prea le intalnesti la toate femeile din zilele noastre. Se implica 100% intr-o relatie, iubesc intens, alaturi de ele vei trai clipe magice si vei vedea ce inseamna iubirea pura, exact ca-n romanele de dragoste.

Tu ti-ai intalnit balanta?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog