Call-center Flanco 

E cineva care să nu fi apelat vreodată la call-center pentru vreo informație oarecare? Și există cineva pe care să nu-l enerveze timpul exagerat de mare de așteptare până când se aude, în sfârșit, vocea operatorului!? 
Așa ceva nu se întâmplă și la Flanco! Am vrut să aflu detalii despre o comandă și am fost surprinsă de timpul mic de așteptare și de vocea extrem de plăcută și amabilitatea operatorului, ceea ce este un plus pentru alegerea magazinului unde voi face următoarele comenzi.
Apoi am aflat că Flanco a lansat de curând SUPORT CLIENȚI NON-STOP, serviciul de asistență telefonică menit să răspundă în cel mai scut timp clienților săi. Ahaaa, deci , doar nimerisem bine! Sper să-i și țină mult și bine, nu doar acum, în perioada de testare!
La #suportclientinonstop poți suna oricând la 037.447.71.00 sau 021.203.81.70 - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și vei vedea că ți se va răspunde foarte, foarte repede și vei obține toate informațiile de care ai nevoie, despre serviciile și produsele Flanco, despre plasarea unei comenzi și procesul de livrare, despre oferte și campanii, soluții de finanțare, plata în rate sau cu cardul, despre factură sau garanție, despre returul produselor comandate sau despre cardul de fidelitate MereuFlanco.
Am filmat ca să vă convingeți și voi: Flanco e mereu peste așteptări! Serviciul e promt, informațiile sunt oferite cu profesionalism, în concluzie îi felicit pentru aceatsă inițiativă pentru că nu mă gândisem că e posibil așa ceva în România.
Așa că vă recomand să apelați cu încredere la #flanco pentru orice informație, la orice oră din zi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog