Susține și tu adevărații învingători!

Nicolae Titulescu: ,, Destinul este scuza celor slabi și opera celor tari”. 


SUSȚINEM ADEVĂRAȚII ÎNVINGĂTORI!

 http://www.olympusdairy.ro/responsabilitate-sociala/Această campanie a fost lansată în 2013 de către OLYMPUS- lactate de o calitate exceptionala si un gust deosebit, alături de  Comitetul Național Paralimpic (CNP), cu scopul de a încuraja și ajuta sportivii cu dizabilități. 
Există sport și dincolo de viața obișnuită. În România există sute de persoane cu dizabilități pasionate de sport, dintre care multe au potențial să avanseze în sportul profesionist și să ajungă campioni paralimpici și mondiali. Sporul oferă persoanelor cu dizabilități avantaje fizice ca: o bună circulație a sângelui; un mai bun echilibru și coordonare și mușchi mai puternici. Pe lângă toate aceste beneficii, sportul oferă mult mai mult sportivului de elită cu dizabilități - motivație, stimă de sine, siguranță, ajutând la dobândirea deprinderilor de viață. Pentru că sportul oferă tuturor încredere în deprinderile și abilitățile proprii, fiind mijlocul ideal de integrare în societate.
 http://www.olympusdairy.ro/responsabilitate-sociala/
Olympus ne îndeamnă să fim alături de oamenii care reușesc să se autodepășească, în ciuda dizabilităților. Aceștia sunt adevărații învingători. Această campanie își propune să aducă câți mai mulți susținători pentru acești sportivi care au dovedit în nenumărate rânduri că sunt capabili de mari performanțe, pentru că Paralimpiada este nu o simplă manifestare de simpatie, ci o competiție sportivă în toată regula. Orice probă dusă la bun sfârșit reprezintă un succes în sine, o victorie nu asupra unor adversari virtuali, ci în fața tuturor prejudecăților și a discriminărilor de orice fel. Acești oameni ne demonstrează că nimic nu e imposibil și că nu avem voie să găsim scuze la propriile noastre scopuri. Pentru noi toți, performanțele lor sunt un motiv de mândrie iar pentru ei un pas în plus către independență.
Acești atleți nu trebuie priviți ca persoane cu un anume handicap, incapabile fizic sau psihic, de fapt, nici nu vaem voie să îi pecepem astfel. Din contră, ei trebuie priviți ca niște eroi ce reprezintă cu adevărat voința și speranța. Cu greu ne putem imagina efortul depus de ei în viața de zi cu zi, nemaipunând la socoteală eroismul de care dau dovadă pentru a avea performațe sportive. De aceea acesti sportivi paralimpici trebuie purtați în inimă și suflet ca exemple demne de urmat.
În perioada iulie-septembrie Olympus direcționează Comitetului Național Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus (cu 1,5 și 3,5% grăsime) cumpărată, dorind ca guvernul și toate companiile să adere la politica egalității de șanse, deci să se schimbe situația finanțării inegale în sportul românesc. Dacă o companie sponsorizează un sportiv fără dizabilități, să fie obligată să sponsorizeze și un sportiv paralimpic. 
Pentru ca acest vis să devină realitate este nevoie și de sprijinul nostru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog