Trofeul UEFA Champions League ajunge și în București

Anul acesta, România este prima tară care întâmpină TROFEUL UEFA Champions League în drumul său prin Europa. Astfel, UniCredit aduce performanța sportivă mai aproape de români-trofeul va putea fi vazut la Iasi, Bacau si Bucuresti în perioada 13-18 septembrie. Ambasadorii oficiali ai UEFA Champions League Trophy în Românbia sunt Claude Makelele- star al fotbalului international și Miodrag Belodedici- legenda fotbalului românesc.
Trophy Tour are anul acesta un format nou- un muzeu de fotbal pe patru roți, un spațiu de distracție și excelență sportivă pe două etaje. Veți putea juca meciuri virtuale la primul etaj împotriva marilor legende UEFA, apoi poți urca la balconul special amenajat unde să vă puteți fotografia alături de marele trofeu. 
Cu ocazia acestui eveniment, UniCredit își consolidează poziția de bancă activă în viața de zi cu zi a consumatorilor, Trophy Tour fiind o modalitate ideală de interacțiune cu fanii fotbalului. Nu este primul an când UniCredit ne acordă această șansă, a mai făcut-o și în anii 2009 și 2013.
Trofeul va putea fi văzut în trei mari orașe din România, astfel:
- in 13 septembrie in fata Palatului Culturii intre 12.30 si 20.00
- în Bacau pe 14 septembrie, in parcarea magazinului Dedeman intre 15.00 si 20.00
- in Bucuresti pe 17 septembrie in Piata George Enescu intre 10.00 si 22.00
- in Bucuresti, pe 18 septembrie, in Baneasa Shopping City, intre 11.00 si 22.00.
Turneul a vizitat până acum 37 de orașe diferite din 16 țări europene, fiind vizitat de peste 600.000 de fani. După ce bucură România, Trophy UEFA va ajunge în Serbia, Bosnia, Herțegovina, Croația și Ungaria.
Dacă abia aștepți să ai propria fotografie cu trofeul sau cu cei doi vestiti ambasadori, te poti inscrie acum pentru un FAST PASS în orașul tău.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog