BlogAwards te provoacă cu Blog My Valentine!


BlogAwards.ro este primul site românesc care face legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și concursurilor. Este, de fapt, o platformă eficientă prin intermediul căreia advertiserii își promovează produsele sau serviciile în Social Media.

Valentine's Day este sarbatoarea iubirii și este un bun prilej să îți manifești oriunde sentimentele de dragoste. 
Astfel, BlogAwards te provoacă să scrii despre iubire în campania Blog My Valentin, aflată la cea de-a doua ediție.  Dacă ai un blog și îți place să scrii despre iubire, atunci această campanie e și pentru tine! Nu mai sta pe gânduri, intră acum pe www.blogawards.ro, fă-ți cont și înscrie-te! Poți câștiga premii tentante: baterii externe, camere web, ochelari virtuali, brățări fitness, stick-uri USB, căști, etc.
Fiecare blogger are posibilitatea să aleagă să înscrie articole  în minim 50% din concursurile individuale din campania Blog My Valentine 2017 pentru a câștiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului. Acesta se va realiza în funcție de notele primite la fiecare concurs în parte, fiecare blogger primind o notă, cu o singură zecimală, de la 1 la 10, în funcție de calitatea articolului.
În acest moment sunt 6 concursuri individuale, cu premii deosebit de tentante, dar până pe 14 februarie, data limită pentru înscrieri, vor fi lansate și celelalte, pentru că anul acesta campania iubirii va avea cel mult 10 probe.

Dacă te-am convins, scrie și tu cu dragoste și pentru dragoste la Blog My Valentine 2017!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog