Beneficiile programelor The Open University

The Open University este cea mai mare instituție academică din Marea Britanie, o școală prestigioasă de bussiness triplu acreditată de către organisme internaționale reputate în domeniul educației manageriale, regăsindu-se în topul școlilor de afaceri din întreaga lume.
În România ALP Edu Pro este unicul partener al Open University, acesta furnizând sub licență o parte din programele de formare profesională în management ale prestigioasei instituții de învățământ. Această firmă este un furnizor specializat de cursuri și consultanță în management ce permite tuturor cursanților să fie mai eficienți, să interacționeze și să livreze eficient rezultatele la locul de muncă, deschizând, astfel, noi orizonturi personale și profesionale. Cu o experiență de peste 15 ani și o echipă diversă de traineri care acoperă diferite domenii, inclusiv prin rețeaua de parteneriate cu alte firme de profil din țară-sunt în măsură să abordeze proiecte complexe de training și schimbare culturală. Fondatorii acestei firme au peste 15 ani de experiență în promovarea și susținerea programelor de educație pentru adulți în domeniul managementului.
Cursurile Open University sunt utile celor recent promovați pe post de manager de proiect, dar și antreprenorilor, fiind, deasemeni recomandate și celor care nu au avut până acum parte de instruire formală de management și care sunt dornici să-și îmbunătățească competențele în domenii precum: marketing, management financiar și al resurselor umane, management de proiect, etc. Se creează totodată premisele dezvoltării unei cariere de succes sau noi oportunități de promovare în cadrul organizațiilor, oferind o combinație optimă între cadrul teoretic, studii de caz și exerciții de rezolvare a problemelor bazate pe exemple din viața reală a unor corporații bine-cunoscute (curs management).

,,De-a lungul timpului, aproape două milioane de persoane din întreaga lume au beneficiat de cirsurile Open University, cursuri care i-au ajutat să își construiască o carieră așa cum și-au dorti-o. Avantajele ofertei Open University- flexibilitatea, relevanța pentru contextul de business actual și prețurile competitive- stau la baza mai multor generații de manageri de succes”- afirmă Mark Fenton-O'Creevy, Associate Dean External Engagement, Open University.

În viață este foarte important să nu renunți la ceea ce îți dorești cu adevărat și să-ți îndrepți toate eforturile în acea direcție! Implicarea, gândirea logică și dorința de a face lucrurile să se întâmple sunt atuu-rile tale care te recomandă de fiecare dată când vrei să avansezi.

Nu renunța la ce-ți dorești cu adevărat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog