Brățările Shamballa- pansament pentru suflet 


,,Deschide-ți mintea și las-o să zâmbească, la fel cum lotusul își deschide petalele sale la ceruri, alungă frica, ura și invidia și experimentează zâmbetul tineresc al fericirii.”


Frumusețea și unicitatea bijuteriilor handmade este neprețuită. Ne dorim lucruri unice- haine, accesorii sau locuri de vizitat. Suntem fericiți când găsim diferite lucruri de acest fel, pe care nu le putem găsi în orice magazin și care să nu fie produse în serie. Cred că acesta a fost primul pas până să devenim fani handmade, nu-i așa? Din păcate, am observat că nu prea se pune preț pe adevărata valoare a lucrurilor făcute manual. 

Brățările Shamballa sunt o excepție, însă. Ați văzut, cu siguranță prin magazinele de profil sau la mâinile vedetelor și chiar ale prietenilor, brățări realizate dintr-o împletitură de ață sau piele, și pietre strălucitoare, de diferite culori. Le remarci imediat, căci iau ochii prin coloritul lor aparte. Acestea sunt renumitele brățări Shamballa! Se spune că sunt un simbol al păcii, liniștii, cu o strânsă legătură în meditație, vindecare și viață spirituală, incluzând și pătrunzând aspectele sufletului și personalitatea, semnificația sa interioară fiind ancorată în inimă. Pentru fiecare din noi, brățările au o semnificație aparte și pot fi purtate și în funcție de starea interioară pentru că fiecare mărgeluță semnifică, de fapt, călătoria sfântă a individului spre armonie, realizare, liniște și înțelegere. În funcție de culorile mărgelelor, aceste brățări talisman emit o enumită energie cu semnificații diferite, speciale. 

Brățări handmade este un site cu cele mai frumoase și deosebite bratari pietre semipretioase, lucrate cu deosebită atenție la detalii, cu multă pasiune, interes și dăruire. Dintre toate frumusețile de pe site mi-au atras atenția câteva bratari piele deosebite, care pot fi oricând un cadou perfect pentru prieteni și familie. 
Deși doar pe doamne le auzim vorbind despre trenduri, stiluri, materiale sau ținute și bărbații recunosc că sunt adepți ai accesorizării. În afară de banalul ceas și verigheta oarecum obligatorie, în zilele noastre bărbații acceptă cu destulă ușurință eșarfele, gențile business, trendy, pandantivele din piatră, fimo sau fildeș, etc. ca fiind în trend și completând utilul cu plăcutul. Însă cei mai mulți poartă cu plăcere bratari barbati handmade, confecționate din diferite materiale, cu sau fără pietre semiprețioase, care emană masculinitate și impozanță. Bărbații au demonstrat că pot arăta foarte chic purtând și altceva în afară de ceas. 
Pentru fiecare, însă, brățările Shamballa au o semnificație unică și specială. În concluzie, s-ar putea spune că există și accesorii pentru spirit!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog