Cum tratăm cistita?


Pe vremea bunicii nu existau tratamente așa de multe ca în zilele noastre, totuși, femeile reușeau să-și mențină sănătatea folosind tot felul de tratamente naturiste și trucuri foarte eficiente pe care le-au transmis ca o știință de preț, din generație în generație.
Milioane de oameni se confruntă anual cu disconfort și senzație de arsură la urinare din cauza unor infecții urinare, majoritatea fiind infecții ale vezicii. Când ți-e lumea mai dragă, hop, cistita! Aproape că nu există femeie care să nu se confrunte cel puțin o dată în viață cu cea mai frecventă infecție urinară care este de cele mai multe ori declanșată de bacteria Ecoli, care trăiește în mod natural în tubul digestiv dar care poate migra spre vezică și rinichi. Cistita se poate declanșa și după un act sexual, din cauza microorganismului Chlamydia.
Prevenirea cistitei- reguli de igienă simple
Evitați purtarea lenjeriei prea strâmte care detremină aducerea bacteriilor către uretră și favorizează inflamația zonei prin frecare. Se recomandă ca la reluarea activității sexuale după tratamentul pentru cistită sau după un timp mai îndelungat de pauză, încercarea actelor sexuale de durată mică și, cel mai important, să urinați imediat după actul sexual, pentru a îndepărta bacteriile ajunse în zona uretrei. Tot ca tratamente naturiste se recomandă consumarea cât mai multor lichide pe zi: ceaiuri diuretice, sucuri de fructe, apă plată și evitați, pe cât posibil, băuturile care conțin zahăr. Apa minerală nu este recomandată pentru că nu toate sortimentele sunt bune pentru rinichi. Se știe că pentru o bună activitate a rinichiului trebuie să consumăm 2 litri de lichide pe zi. Faceți băi fierbinți de două ori pe zi pentru a stimula imunitatea la nivelul aparatului urinar.
Produsele NoCist de la Bioelemente.ro sunt recunoscute ca remediu natural pentru profilaxia și tratamentul infecțiilor tractului urinar, susținând funcționarea normală a căilor urinare și drenajul lichidelor corporale. Astfel, infecțiile urinare acute sau cronice, bacteriene sau fungice cum ar fi: cistita, uretrita, pielonefrita, prostatita vor fi de domeniul trecutului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog