Recomand epilarea definitivă cu IPL la Nomasvello


Ce presupune epilarea definitivă?


Se vorbește tot mai mult despre epilarea definitivă în detrimentul epilării cu ceară. Epilarea definitivă te scutește de vizite nenumărate la salonul de cosmetică, de chin și disconfort și de traumatizarea constantă a pielii prin smulgere sau tăiere.

De ce Nomasvello?


Nomasvello garantează că tehnologia IPL este un procedeu nedureros, eficient, economic, ușor de adaptat în funcție de fototip, lungimea de undă fiind variabilă. În epilarea definitivă cu IPL se folosesc multiple unde luminoase de energie, reușind astfel să stimuleze un număr ridicat de structuri diferite ale pielii în același timp. Astfel, IPL acționează eficient atât în distrugerea permanentă a firelor de păr, cât și în tratarea problemelor de pigmentare ale pielii- acnee, cuperoză, etc.

Avantaje în epilarea definitivă IPL


1. Pot fi tratate zone extinse în aceeași ședință-chiar și întregul corp
2. La unele persoane firele de păr au fost îndepărtate definitiv la prima ședință 
3. Dacă firele de păr cresc din nou, acestea sunt mult mai deschise la culoare și mult mai fine. Persoanele cu pielea deschisă la culoare și părul negru au cele mai bune rezultate.
4. Tratează foliculita, nu irită pielea și oferă o piele catifelată
5. Este o procedură nedureroasă-Tratamentul IPl se face de fapt cu o lampă cu filtre incluse care diminuează aproape total senzația de cald.
6. Nu este un tratament costisitor, având în vedere rezultatele excepționale pe care le oferă epilarea definitivă și perioada îndelungată în care rezultatele sunt vizibile.

Zonele cele mai solicitate unde se efectuează epilarea definitivă


Această procedură se poate face pe orice zonă a corpului, începând cu fața, gâtul, ceafa, umerii, abdomenul, picioare, zona lombară, mâini, fese, etc. Mustața, bărbia, perciunii, axila sunt cele mai solicitate zone, bărbații apelând la aceste servicii pentru a scăpa de părul nedorit de pe ceafă, piept sau spate.

Te încântă ideea unei epilări definitive cu IPL?


Dacă v-ați hotărât și voi să apelați la epilarea definivă IPl este bine de știut că nu aveți voie să vă epilați cu cel pițin 2 săptămâni înainte de procedură. Cu cât a trecut mai mult timp de la epilarea clasică, cu atât găsirea mai multor fire în faza anagenă se face mai ușor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog