Vrei ca fotografiile bebelușului tău să fie speciale și unice?


Pentru că timpul zboară și nu se mai întoarce este bine să realizăm cât mai multe ședințe foto cu copiii noștri, cu familia, cu părinții și să surprindem cu pasiune și dăruire amintiri de neuitat. Fotografia este o artă și nu toți ne pricepem să facem poze reușite, mai ales că dorim fotografii speciale și unice cu bebelușii noștri. Oricât de adorabil ar fi cel mic, fotografiile nu ne ies întotdeauna cum am dori noi. Cu siguranță, nu este de vină cel mic, nici aparatul foto, numai că, deși ne place să facem multe fotografii, nu întotdeuna ele sunt cum am dori noi. Și e păcat ca frumușetea copilului să nu fie cu adevărat pusă în valoare. De aceea există fotografii profesioniști- ei reușesc, cu pasiune și dăruire să surprindă excelent cele mai reușite cadre și să le transforme în amintiri de neuitat. Pentru că puiule tău este foarte simpatic, cu siguranță orice fotografie va fi o reușită. Există, totuși, posibilitatea ca el să devină un adevărat fotomodel dacă apelezi la un fotograf profesionist. 
Marius Niculae- realizează ședințe foto speciale pentru copiii tăi. Este un fotograf bebeluși care garantează că vei păstra fotografiile ca pe niște amintiri prețioase. El reușește să surprindă detaliile, nu doar imaginea de ansamblu, știe cum să-i facă bebelușului tău o ședință foto reușită.
Marius Niculae a realizat în timp că o ședință foto cu bebeluși, fără accesorii haioase este ca laptele de mamă dat cu biberonul- merge, dar nu este varianta cea mai bună. Are mereu în vedere că abilitățile  motorii ale celui mic sunt limitate, el face lucrurile mai interesante vizual punând copiii în diverse ipostaze și cadre cu ajutorul unor accesorii: costumașe croșetate de animăluțe, căsuțe de păpuși, jucării din pluș, baloane, coșuri din răchită, etc. Are grijă întotdeauna ca aceste accesorii să nu-i amenințe integritatea, confortul, buna dispoziție, liniștea. 
Dacă și tu cauți un studio foto copii care să creeze imagini de neuitat, alege-l cu încredere pe al fotografului profesionist Marius Niculae, care cu răbdare și pricepere imortalizează emoții, stări, puritate și le păstrează în imagini pline de splendoare și candoare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog