O jucărie electrică pentru adulții cu inimă de copil


De fiecare dată când vorbesc despre copilărie mă gândesc la cuvintele lui Creangă: ,,Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul nașterii mele, .... , parcă-mi saltă și acum inima de bucurie!” Am copilărit în oraș și majoritatea timpului liber mi-l petreceam pe bicicletă. Asemenea majorității dintre noi, dragostea pentru bicicletă și mersul pe două roți a debutat devreme, în copilărie. Îți mai amintești cum sărbătoreai Ziua Copilului când erai mic? Ce bucurie era că primeai atenție sporită din partea tuturor, că aveai libertatea de a te juca dar mai ales de a participa la diverse competiții cu prietenii: întreceri cu biciclete, rotile sau cu cartul, iar cei mai mici se distrau desenând pe asfalt și particând la cursele cu trotineta. Câtă libertate, energie și bucurie! Parcă îți este dor să mai bați mingea în spatele blocului, să faci un campionat cu fetele la săritura cu coarda sau să încingi un șotron cu vecinii, până seara târziu, nu-i așa? 


Trotineta electrică- copilărie veșnică


Când ne maturizăm tânjim după aceeași distracție în aer liber, alături de prieteni și familie și căutăm să ne procurăm tot felul de gadget-uri inteligente care să ne înlocuiască vechile noastre jucării: o trotinetă electrică, un monociclu, biciclu sau un skateboard, o bicicletă electrică sau de ce nu, îndelung contestatul pe-afară hoverboard. 
Spune sincer că nu ți-ai dori și tu o trotinetă electrică, ultra modernă și ultra elegantă și, mai ales, extrem de potrivită pentru oamenii mari cu suflete de copil! Deși conceptul de trotinetă ne duce cu gândul la acel vehicul simplu al copilăriei, gadget-ul acesta combină cele mai noi tehnologii în materie de vehicule electrice și are caracteristici tehnice ce depășesc cu mult vehiculele similare. Gândite ca o alternativă la mijloacele de transport în mediul urban, trotineta electrică este un concept 100% românesc fiind gândită și proiectată de Sorin Sârbu, un inginer din Craiova care a dezvoltat pentru prima dată un motor electric de curent continuu fără perii, încorporat în roată. Trotineta E-twow este cel mai bun vehicul de tipul lui de pe piață, beneficiind de tehnologii militare, tehnologii din Formula 1, tehnologii folosite în industria automobilelor nu mai poate fi deloc numită o simplă trotinetă, ea fiind într-un continuu proces de perfecționare și actualizare. În ultimii ani s-au vândut peste 40.000 de astfel de unități în toată lumea.


Wheel-E, pentru o viață activă și sănătoasă


Singurul dealer oficial al trotinetelor electrice E-Twow în România, Grecia, Bulgaria și Ungaria este Wheel-E, un mare magazin online de articole sportive, echipamente sportive și gadget-uri.



La Wheel-E sunt disponibile cele trei modele ale trotinetei electrice E-twow: Eco, Master și Booster, diferențiate prin puterea motorului și capacitatea bateriei. Modelul cel mai vândut este modelul Booster care are cel mai puternic motor, de 500W și un cuplu de 15 Nm. Prețul acesteia este de 3290 lei cu TVA inclusă. Cea mai ieftină trotinetă electrică este modelul Eco, cu un preț de 2890 lei, ce poate fi folosit atât de femei dar și de copii.

Trotineta electrică portabilă-o nouă eră în transportul urban


Se apropie Ziua Copilului și o astfel de zi merită sărbătorită în aer liber, ca altădată, înconjurați de zâmbetele celor mici. Ai putea să-i oferi copilului tău sau chiar ție însuți o întoarcere în timp cu aventuri în natură. Lasă magia copilăriei să te pună în mișcare cu ieșiri și evenimente în parcuri sau un tur al marilor orașelor pe care le vei vizita în viitor. Dacă-ți este dor de copilărie sau, pur și simplu, cauți un mijloc de transport care să te ajute să eviți aglomerația din orașul tău, adaugă trotineta electrică Wheel-E pe lista ta de cumpărături. Este o investiție care merită, cu siguranță.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog