Steinel- precizie, durată lungă de viață și fiabilitate




Steinel- made in Europe

Grupul german Steinel este cunoscut astăzi ca lider al producției sistemelor inteligente de iluminat. Cu fabrici în Germania, Elveția, România și Republica Moldova reușeste să dezvolte și să realizeze produse cunoscute la nivel mondial respectând cu strictețe standardul de calitate german. Compania a introdus primul produs propriu în anul 1967 lansând pe piață un dispozitiv de măsurare a voltajului electric AC și DC. Urmează în 1980 prima gamă de pistoale de lipit, în 1983 suflantele cu aer cald iar în anul 1987 construiește prima lampă inteligentă dotată cu senzori de mișcare. Astfel, grupul Steinel, prin formula sa de succes ,,made in Europa”, a asigurat de la început fiabilitate, confort și siguranță tuturor produselor sale, fără a face niciun compromis. 

Steinel produce tehnologie pentru oameni

Steinel a evoluat din 1959 în mod susținut de la pionierat în domeniu până la recunoașterea ca lideri mondiali în tehnologia iluminatului cu senzori de mișcare și a diverselor unelte, respectând ceea ce ,,calitatea germană” promite. În cei 50 de ani de experiență grupul Steinel a răspuns tuturor provocărilor producând tehnologie de cea mai bună calitate: sisteme de iluminat inteligent și senzori ce ne fac astăzi viața mai sigură și mai plăcută prin confort, economie, siguranță și un design impecabil. Produce și distribuie în peste 70 de țări sisteme și corpuri de iluminat inteligente dotate cu detectoare de mișcare, senzori de prezență sau senzori de luminozitate ambiantă. Absolut toate produsele respectă standardul de calitate german, remarcându-se printr-o utilizare facilă, un raport extraordinar calitate-preț și ceea ce este cel mai important- au o durată de utilizare îndelungată.

Lămpile cu senzor - iluminat inteligent la cel mai înalt standard de calitate de la Steinel

Sistemul de iluminat inteligent cu senzori de mișcare constituie soluția ideală atât pentru acasă, cât și pentru birou, pentru a beneficia de lumină doar atunci când avem nevoie de ea. Fie că sunt montate în hol, în baie, bucătărie, birou sau chiar spații de depozitate ca debaraua, astfel de sisteme de iluminat cu senzor de mișcare sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră. Astfel că, o lampă cu senzor de mișcare ar fi alegerea perfectă pentru orice încăpere, dar poate fi și o soluție fantastică pentru iluminatul exterior sau iluminatul de ambianță. Instalarea unor senzori de mișcare pentru iluminat în holul de la intrarea în casă sau în scara blocului, înseamnă că în secunda în care ai deschis ușa vei fi întâmpinat cu o lumină puternică ce se va aprinde exact în momentul în care te vei apropia de zona controlată de corpul de iluminat (lampă sau aplică cu senzor de mișcare), scăpând astfel de bâjbâiala prin întuneric. Un astfel de corp de iluminat inteligent, montat și reglat corect, îți poate ușura cu siguranță viața.

Corpurile de iluminat moderne, cu senzori, realizate de germanii de la Steinel, nu mai sunt concepute având în vedere doar aspectele practice, ci și design-ul. Așa că, oriunde ai alege să montezi o lampă sau o aplică cu LED și senzor de mișcare în interiorul sau în afara locuinței tale, acestea vor spori confortul, scutindu-te de aprinderea manuală a luminii, te vor ajuta să economisești la factura de energie și vor surprinde plăcut ochiul prin design-ul lor modern. În plus, utilizarea iluminatului cu senzori reprezintă primul pas pentru creșterea gradului de securitate a locuinței, înainte de a aloca sume importante pentru sisteme de pază și alarme sofisticate.

20 de ani - 20% discount

În luna iulie Steinel împlinește 20 de ani de când activează în România și sărbătorește acest eveniment lansând o mega - promoție de 20% discount la toate produsele inovatoare de iluminat pentru care au ajuns renumiți în întreaga lume. Materialele de înaltă calitate folosite în procesul de fabricație duc la îmbunătățirea fiabilității și fincționalității tuturor produselor. Fie că e vorba despre corpurile de iluminat cu senzor de mișcare sau despre unelte (pistol de lipit cu silicon, suflanta cu aer cald, capsatoare, clești de nituit, etc.) produsele Steinel îmbină aspectele practice cu un design atractiv, oferind astfel o serie de avantaje precum confort, siguranță sporită și eficiență energetică. 

Nu rata această ocazie și oferă-i căminului tău un iluminat inteligent la prețuri de excepție!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog