De ce este indicat să folosim cosmetice bio?




          S-a constatat că de-a lungul vieții femeile pot absorbi nu mai puțin de două kilograme de produse chimice și cancerigene numai din machiaj. În jur de nouă mii de produse chimice sunt utilizate în mod regulat de industria cosmetică, multe din acestea fiind nocive pentru sănătate. De aceea este foarte important să alegem produse cât mai naturale pentru îngrijirea pielii și a părului. Dar cum să facem această alegere? 

Ce sunt cosmeticele bio?! Ce conțin ele și ce beneficii oferă?! 


         Iată câteva întrebări pe care sigur ți le-ai pus la un moment dat, iar dacă NU, sunt convins că vei dori să le afli acum răspunsul.



         Produsele cosmetice bio au câștigat (pe bună dreptate) teren în ultimii ani. Sunt fabricate din substanțe naturale, cu o mulțime de vitamine, ingrediente cu efect de hidratare și antioxidanți care sprijină și stimulează funcțiile naturale ale pielii. De regulă, nu conțin substanțe sintetice, cum ar fi: conservanți, coloranți sau parfumuri. Un avantaj al cosmeticelor naturale este că nu irită pielea, tocmai de aceea sunt și foarte potrivite pentru cei care suferă de alergii și au probleme cu pielea sensibilă. Și sunt ecologice- aceste produse cosmetice conțin ingrediente naturale cultivate, crescute, recoltate și prelucrate fără pesticide, erbicide chimice, fungicide, antibiotice sau alte substanțe cu impact negativ asupra mediului înconjurător, sunt fabricate prin procedee cu impact minim asupra mediului, nu sunt testate pe animale și utilizează ambalaje reciclabile și/sau biodegradabile.


         Biocart este un magazin online cu produse cosmetice bio, organice, naturale și de îngrijire personală BIO ce aduce în viața oamenilor darul magic al naturii. Zilnic, cu toții ne luptăm cu factori de mediu nocivi (încălzire centrală, aer condiționat în exces, noxe, pref și stres) ce ne afectează în mod vizibil pielea. 
         Produsele cosmetice Urban Veda au la bază filozofia Ayurveda- un sistem holistic de sănătate și bună stare vechi de 5000 de ani. Aceste produse cosmetice Ayurvedice Bio de pe Biocart folosesc proprietățile miraculoase ale plantelor combinate cu multivitamine și ingrediente active pentru menținerea unui echilibru natural al pielii, hrănind-o cu uleiuri bogate în Omega, antioxidanți ce luptă cu radicalii liberi și grași ce sporesc vitalitatea. Cele patru game Urban Veda sunt gândite pentru tipurile de îngrijire a pielii care în principiile medicinii Ayurvedice sunt asociate cu ,,dosha”- acest termen ayurvedic descriind atât tendințele fizice ale corpului dar și ale spiritului.
         Produsele cosmetice naturale Biocart fac pielea să radieze de sănătate și frumusețe, respectând omul și mediul înconjurător. Gamele de produse comercializate acoperă o îngrijire completă, creme pentru ten și corp, loțiuni, săpunuri, geluri de duș, șampoane, uleiuri naturale. Este adevărat că aceste produse cosmetice organice sunt un pic mai scumpe însă riscurile folosirii lor sunt minime- fiind preparate prin tehnologii sigure și destul de complexe iar baneficiile rezultate în urma folosirii lor compensează din plin diferența de preț pe care o plătim în plus. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog