Ești frumoasă cu Algaderm Anti-Age!



         Dragă femeie, ești frumoasă! De fapt, nu ești doar frumoasă, ești prețioasă și misterioasă! Ești frumoasă prin tot ceea ce faci, prin felul în care vorbești, prin privirea și glasul tău, prin zâmbetul tău larg și cuvintele pe care numai tu le spui. Ești frumoasă așa cum ești tu- cu tristeți și bucurii, cu lacrimi și suspine, cu dorințe și capricii, cu slăbiciuni și încredere în oameni. Ești frumoasă atunci când ești nervoasă sau chiar și atunci când plângi, sau mai ales atunci...Iubirea ta te face frumoasă! Ești frumoasă pentru că știi să oferi mult și nu aștepți să primești nimic. Știi să aduci zâmbetul pe buze tuturor, chiar dacă tu ai sufletul zdrențuit de deznădejde, tu ridici mereu capul și devii puternică, fără să eziți. Pentru că sufletul tău își arată frumusețea la orice pas!

         De fapt, frumusețea feminină nu se rezumă doar la o formă corporală atrăgătoare- frumusețea poate fi o armonie inefabilă a sufletului și spiritului unei femei. Și cine poate spune că femeile de peste 50 de ani nu sunt frumoase? Oricât ne-am dori nu putem opri schimbarea, înainterea în vârstă, modificarea ritmului de viață cu care ne-am obișnuit. Nu putem schimba cursul vieții, dar putem investi pe parcursul ei în propria persoană, suficient încât să avem preocupări, activități și interese care ne mențin activi. 
         Se știe, deasemeni, că odată cu trecerea timpului, pielea devine tot mai vulnerabilă în fața factorilor de mediu, regenerarea celulară nu se produce la nivel optim iar ridurile se accentuează tot mai mult. Ce ne rămâne de făcut? Să intervenim cu cea mai bună îngrijire: creme concentrate-adaptate vârstei, ingrediente intens nutritive și... cât mai puțin stres. Alege cu grijă produse de îngrijire eficiente, cu ingrediente antiîmbătrânire, hidratează-te intens, folosește creme antirid cu formulă concentrată sau măști nutritive. După 50 de ani ai nevoie de produse aniîmbătrânire cu efect de lifting, rol restructurant și capacitate de a stimula regenerarea celulară. În cazul petelor de culoare care apar o dată cu vârsta, te ajută o cremă depigmentară care va unifomiza culoarea pielii și va lumina tenul. Nu uita, cele mai bune produse pentru refacerea tenului subțire și lipsit de elasticitate sunt cele cu conținut ridicat de colagen și antioxidanți. Folosește o astfel de cremă în fiecare dimineață și seară după demachiere, dar nu alege produsul după ureche, căci cremele obișnuite de hidratare nu satisfac toate nevoile tenului tău. 

Alege Algaderm Anti-Age pentru un ten mai sănătos și mai frumos!

         Gerocossen este unul dintre liderii de pe piața cosmeticelor fabricate în România, toate produselor lor fiind recunoscute atât în țară dar și în străinătate pentru rezultatele uimitoare. Gama Algaderm Anti-Age conține produse de îngrijire cu 98% ingrediente de proveniență naturală, fără parabeni și fără alergeni. Ingredientele de proveniență marină au o capacitate de hidratare a tenului și stimulează producerea de elestină și colagen, rezultatul fiind un ten întinerit și cu un aspect neted și luminos. 
         După 50 de ani pielea are nevoie de hidratare mai mult ca oricând. Crema antirid 55+ Algaderm Anti-Age de a Gerocossen are o formulă inovatoare ce beneficiază de acțiunea a trei ingrediente de origine marină: alge, colagen și polizaharide. Acestea au proprietatea de revitalizare și regenerare a pielii, efectul final fiind de acțiune intensă asupra ridurilor. Astfel, ridurile fine sunt estompate definitiv iar cele profunde sunt reduse, pielea recăpătându-și elesticitatea și fermitatea. Și cine nu-și dorește ca pielea să-și păstreze aspectul tânăr timp mai îndelungat?

Nu neglija îngrijirea de noapte!

         Pentru că pe timpul nopții are loc procesul de regenerare celulară, seara este momentul cel mai potrivit pentru a-ți îngriji zona ochilor. Din cauză că pielea devine din ce în ce mai subțire și e mereu uscată, ridurile apar mai devreme aici așa că și îngrijirea trebuie să fie constantă. E nevoie de geluri speciale și masaje delicate pentru a întreține zona și a diminua ridurile apărute aici. Crema antirid pentru ochi de la Agaderm Anti-Age a fost creată pentru a revitaliza pielea din jurul ochilor și a preveni apariția semnelor de îmbătrânire. formula sa îmbunătățită cu conzima Q10, alge marine, colagen și cafeină, având rolul de a tonifia pielea. Crema antirid pentru ochi redă strălucirea pielii și ajută la reducerea ridurilor. Aspectul pielii din jurul ochilor este vizibil îmbunătățit. 
         Aplicarea unei creme de noapte ar trebui să intre în rutina tuturor doamnelor odată cu apropierea de 40 de ani. Fiind concepute special pentru hrănirea, porotejarea și regenerarea pielii, aceste creme își fac efectul perfect pe timpul nopții. De la vârsta de 35 - 40 de ani încep să apară primele riduri- este exact vârsta la care pielea începe să piardă din elasticitate și să capete un aspect tern. Special concepută pentru menținerea aspectului tânăr al tenului, crema antirid de noapte de la Gerocossen este tratamentul ideal pentru o piele netedă, catifelată și tonifiantă. Formula sa cu 98% ingrediente de origine naturală, îmbogățită cu alge, colagen marin și unt de shea, hrănește pielea în profunzime, energizează epiderma și stimulează regenerarea celulară naturală în timpul nopții. Utilizând această cremă antirid cu alge marine în fiecare seară, tenul va avea un aspect neted și luminos în fiecare dimineață.

Lapte demachiant Algaderm- pentru o demachiere cât mai blândă

         Pentru că, în general, tenul matur e foarte uscat, curățarea zilnică trebuie să fie cât mai delicată, așa că e bine să renunți la peelinguri și scruburi și să folosești mai des un lapte demachiant cu proprietăți antirid, special creat pentru vârsta ta. Pe lângă eliminarea prafului și a impurităților, acesta hrănește și previne uscarea pielii. Laptele demachiant cu alge marine de la Algaderm Anti-age îndepărtează perfect impuritățile și machiajul de pe față, ochi și buze. Are o formulă naturală îmbogățită cu alge marine și ulei de migdale, oferind protecție stratului lipidic natural. Acest demachiaj are o textură foarte lejeră, ce purifică și tonifiază pielea. După curățare, tenul va rămâne reîmprospătat și cu o senzație de confort. 

Recomandare:

         Aplicarea cremei de noapte se va face abia după ce tenul a fost curățat, demachiat. Se va lua o cantitate suficientă de cremă pe vârfurile degetelor și se va aplica pe față, evitând zona ochilor. Este foarte important să folosiți crema de zi și de noapte de la același producător pentru că aceste produse sunt destinate a lucra împreună pentru a obține cele mai bune rezultate.

         Dacă vă doriți aceste produse minunate, am și un cadou pentru voi - un voucher de 10% cu codul RamonaLazar10%, valabil până pe 30 noiembrie2017. (trebuie scris legat) Să fiți frumose, doamnelor!!!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog