AirMotion - revoluția electrică din România



         În ultima perioadă, în toate țările, transportul urban ridică probleme din ce în ce mai mari, producând daune importante atât politice, sociale, dar mai ales de mediu- poluare, zgomot, stres. Tocmai de aceea, pentru a oferi un transport curat, dar mai ales eficient, sunt încurajate tot felul de activități de cercetare și dezvoltare științifică și tehnologică. Toate legile cu privire la protecția mediului sunt îndreptate spre limitarea efectului de seră, astfel că și România, ca membră UE trebuie să urmeze aceeași direcție. În țara noastră, transporturile sunt responsabile de 13% din emisiile de gaze cu efect de seră iar din acest procent 96% este generat de transportul rutier. Tocmai de aceea, toate orașele din țara noastră vor avea în viitorul apropiat planuri de mobilitate urbană durabilă care vor avea ca scop tranziția către un transport cât mai puțin poluant. Cea mai bună soluție pentru a rezolva aceste probleme de poluare a mediului este, folosirea unui vehicul electric ca mijloc alternativ de transport. Pe termen lung, soluția oferită este cât se poate de eficientă.

         Toate tendințele promit un transport al viitorului, fără doar și poate, verde. Cu siguranță mulți dintre peitonii aflați la oraș își doresc o modalitatea de a evita haosul din trafic și aglomerația, astfel încât să poată parcurge și traversa în siguranță orașele, fără a risca să fie loviți de mașini. Transportul de mâine vizează sistarea definitivă a întrebuințării combustibilor fosili, expoatarea masivă a computerelor în asigurarea controlului vehiculelor și inventarea unor design-uri creative și cât mai compacte.

         Lumea se află la începutul revoluției transportului electric. Pe tot globul circulă în acest moment peste două milioane de vehicule propulsate electric. Sufocați de noxe, din ce în ce mai mulți români aleg pentru transport varianta verde.


         Căutând prin magazinele online cel mai bun segway am dat peste AirMotion, o companie dedicată soluțiilor pentru un aer curat și mai sănătos. Am fost impresionată de varietatea produselor, a accesoriilor și a echipamentelor de protecție prezentate. Aici am găsit o gamă completă de vehicule electrice marca Airwheel, ideale pentru distanțe scurte și medii, perfecte pentru drumurile noastre zilnice dar și pentru vacanțe: monocicluri electrice, scutere electrice, skateboarduri electrice, trotinete electrice, etc. Am sesizat și că AirMotion oferă aceste produse de top la prețuri accesibile așa că te invit și pe tine să descoperi vahiculele electrice Airwheel, pentru că sigur aici vei găsi modelul perfect pentru planurile tale!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog