Menține-ți sănătatea prostatei cu Prostatosalm!


         Prostata este un organ specific bărbătesc și este foarte important pentru menținerea vieții sexuale și a bunei funcționări a sistemului urinar. Dar, în foarte multe cazuri, rolul acesteia precum și modalitatea în care se menține sănătatea sa sunt prea puțin cunoscute. Riscul de afecțiuni ale prostatei crește o dată cu înaintearea în vârstă dar este determinat și de stilul de viață și de moștenirea genetică. Printre cele mai frecvente probleme ale prostatei sunt: hiperplazia benignă, incontinența urinară, prostatite acute și cronice, cancer de prostată, sterilotate și libido scăzut.

         Din fericire, însă, există multiple modalități prin care se pot preveni aceste probleme asociate prostatei.

* Menține-ți greutatea și fă mișcare în mod regulat. Deoarece prostata este un mușchi, cel mai bun mod de a îi menține sănătatea este prin dietă și exercițiu fizic. Practicarea activităților sportive în mod regulat ajută la echilibrarea nivelului hormonal, la oxigenare și la menținerea funcției erectile.

* Fii activ sexual. Studii recente au demonstrat că o viață sexuală activă ajută la menținerea sănătății prostatei și poate ajuta chiar și în prevenirea cancerului.

* Evită fumatul. Monoxidul de carbon, emanat în urma fumatului activ sau pasiv, se atașează de celulele roșii și duce chiar la distrugerea lor. Celulule roșii sunt responsabile pentru oxigenarea organismului, prin urmare lipsa lor în cantități adecvate duce la o oxigenare deficitară a prostatei.
         Semințele de dovleac au fost îndelung prețuite pentru beneficiile lor dovedite asupra sănătății bărbaților. Au un conținut ridicat de zinc care este important pentru sănătatea prostatei. Cercetările demonstrează că atât semințele de dovleac, cât și uleiul din acestea, utilizate în combinație cu extractul de ienupăr au un rol important în prevenirea și tratarea afecțiunilor prostatei. S-a demonstrat că bărbații cu deficiență de zinc sunt predispuși la afecțiuni ale prostatei. 
         Dovleacul este foarte bogat în zinc prin urmare extractul pulbere de dovleac din Prostatosalm ajută la refacerea elasticității prostatei, previne și trateză adenomul de prostată și, în unele cazuri, chiar și cancerul de prostată.
         Prostatosalm este cel mai cunoscut și cel mai eficient remediu împotriva prostatei mărite. Recomandat ca adjuvant, Prostatosalm ajută la restabilirea echilibrului hormonal, la menținerea sănătății prostatei și a aparatului urinar, având un efect antioxidant, imunostimulator, antiinflamator, antiseptic, chiar și ca tonic sexual masculin. Prostatosalm reduce inflamațiile testiculare, numărul de urinări nocturne, crește cantitatea de urină eliminată, micșorează volumul urinar rezidual, ameliorează fluxul urinar, complementar în terapiile antitumorale.

         Se recomandă administrarea preventivă mai ales bărbaților cu vârsta peste 50 de ani, deoarece riscul apariției unor afecțiuni aleprostatei crește odată cu înaintarea în vârstă. Formula din Prostatosalm reunește cele mai importante extracte cu beneficii demonstrate asupra sănătății prostatei. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog